02.02.2022.

09:31

Foto: Beta

Vesti

KOGA, BRE, ONI ZAMAJAVAJU VIŠE?! Savo Manojlović sada kaže da litijum MOŽE DA SE ISKOPAVA U SRBIJI, želi da dovede drugu kompaniju? LUDILO MOZGA!

 

On je podelio je na svom Tviteru objavu zvaničnog naloga Kreni-promeni u kom se navodi da se litijum može napraviti brzo i bezbedno, ali ne jeftino, ili sporo i bezbedno, ali jeftino, a tokom lažnih ekoloških protesta bilo je reči da ne može da se napravi nikako.

Stoga se postavlja pitanje koga lažni ekolozi zamajavaju?

– Litijum se iz jadarita može proizvesti brzo i jeftino (ali ne bezbedno), brzo i bezbedno (ali ne jeftino), ili jeftino i bezbedno (ali ne brzo), rekao je stručnjak za gas iz UNECE-a i hemijski inženjer Branko Milićević u intervjuu za Balkan Green Energy News – napisano je u tvitu.

Informer

Pa, da li je Savo Manojlović, koji je bio jedan od vođa protesta tokom kojih su blokirane saobraćajnice i ometan normalan život građana, imali za cilj da oteraju jednog investitora, a dovedu drugu kompaniju?

Jasno je da se iza lažnih ekoloških protesta krije čist ekonomski interes, a briga za ekologiju na kojoj su insistirali bila je samo paravan iza kog su se krili.