02.02.2022.

09:48

Foto: printscreen

Vesti

Ne stidim se stvari koje sam radila i radim tako da se sutra ne stidim toga ni ko sam bila ni šta sam radila!

 

Podsetimo, mržnja đilasovskih medija i dela opozicije koju predvodi Dragan Đilas prema aktuelnoj vlasti odavno je prešla sve granice zdravog razuma, a najnoviji primer za to je emisija "Junaci doba zlog" emitovana sinoć na televiziji N1, u kojoj, "relevantni sagovornici" premijerku Anu Brnabić, porede, ni manje ni više, sa zaposlenima u nacističkom logoru... Deo emisije pogledajte OVDE.

Premijerka Ana Brnabić jutros je na RTV Pink, upitana o spornoj emisiji, istakla da nije gledala, ali da se ne stidi stvari koje je radila i radi tako da sutra ne stidi toga ni ko je bila ni šta je radila.

- Ja ni dan danas nisam pogledala tu emisiju "Junaci doba zlog" o meni. Ovaj posao koji radim je potrebno toliko emocija i snage da ja nemam pravo da se trošim na takve emisije koje će meni oduzeti toliko emocija, snage... Da sad ja tu sedim, plačem nad svojom sudbinom, ili očajavam zato što je neko rekao tako nešto... Ja sam tu da radim svoj posao, za taj posao mi trebaju sve moje emocije, sva moja snaga, sva moja psihička stabilnost i ja nisam želela to da gledam. Moja majka je gledala, žena je posle toga plakala, i plakala i plakala... Zaista ne znam zašto je neko od mojih najbližih imao potrebu da to gleda, ali valjda ljudima ne da đavo mira pa moraju. Ja nisam gledala, gledala sam samo taj deo koji se pojavio, taj klip u kome veliki opozicionar Borko Stefanović pretpostavlja šta ću ja da kažem kada, on pretpostavlja, oni dođu na vlast...

- Ja nisam kao oni, ja se ne stidim stvari koje sam radila i radim tako da se sutra ne stidim toga ni ko sam bila ni šta sam radila - rekla je Brnabić.