07.02.2022.

12:10

Foto:

Vesti

Kad je Đilas mimo svih dogovora kandidovao Ponoša, TO JE BILA KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU! Doktor Rade Panić razočaran postupcima lidera SSP!


- Kada je dva dana pre gotovih istraživanja i bilo kakvog zajedničkog sastanka i odluke, SSP izašla sa odlukom da je Ponoš kandidat i pozvala ostake da ga podrže, desila se situacija koja je bila kap koja je prelila čašu. Najprostije rečeno, ako nemamo dogovor o zajedničkom kandidatu, kako ćemo imati dogovor o državnoj politici? I još prostije, kada niste ispoštovali postupak, procedure, na sudu ćete izgubiti slučaj - rekao je Panić i dodao:

- Ko je odlučio i u čije ime da je samo jedna koalicija na opozicionoj sceni dobra? Zašto ste potcenili ostale na sceni? Mislite li da ste ih uvredili i da nipodaštavate njihov naporan rad? Da li ste pročitali intervju kandidata za gradonačelnika koalicije "Moramo" gde jasno kaže da su ponudili platfomu "Put do pobede" pre nekoliko meseci i da niko iz opozicije nije odgovorio na poziv za dogovor? I onda je Skupština slobodne Srbije kriva što nije jedan zajednički, nestranački kandidat.