08.02.2022.

09:41

Foto: Beta/Insajder

Vesti

Marinika Tepić je novi Ilija Čvorović - umislila je da je istina sve što ona kaže! Vukadinović u dva tvita "ugasio" ĐILASOVU GLASNOGOVORNICU!

 

"Pitam se: ako sve "lepo" priznam - hoće li mi "Đura" oprostiti što me je tukao. Smejemo se genijalnom Bati Stojkoviću zbog ove replike, a ne vidimo da se često ponašamo po istom principu. Pogotovo ako nam je "Ilija Čvorović" politički blizak, ili ako ima lepše brkove", napisao je Vukadinović na Tviteru, nakog čega je usledio odgovor korisnika ove društvene mreže pod imenom "ČikaRade": 

"Samo ti nama reci, da li je istina ono što Marinika kaže???", napisao je kosrisnik @cika_rade.

"Bože, "Čika Rade", pa opšte je znano da je SVE istina što Marinika kaže?!", naveo je urednik Nove političke misli.

Informer

Podsetimo, Marinika Tepić, radnica Dragana Đilasa, napala je na Tviteru urednika Nove srpske političke misli, Đorđa Vukadinovića, optuživši ga da je "čovek na zadatku", jer se drznuo da kaže istinu o njenom poslodavcu...

Vukadinović je izgleda napravio kardinalni grešku jer je, gostujući na TV Prva, dopustio sebi da kaže da opoziciona grupacija koju predvodi Đilas nije ni cela Demokratska stranka, a kamoli cela opozicija.

Zato je usledio kontranapad koji je u ime svog poslodavca izvršila Marinika Tepić.

Podsećamo, Vukadinović je u gostovanju na TV Prva rekao da samoprozvana ujedinjena opozicija nije ni cela Demokratska stranka, a kamoli cela opozicija.

- Imaju jednu tendenciju, ambiciju, da se jedna grupacija proglasi za celu opoziciju! Možete je vi nazvati kako hoćete, ali to nije tako. To što postoji nije ni cela Demoktatska stranka. Nešto što nije ni cela DS preteduje da bude cela opozicija. Vi niste ni cela pro-evropska opozicija, niste čak ni cela DS, a kamoli cela opozicija. Onda to ne možeš da zoveš ujedinjenom opozicijom. Možeš, ali to nije to - rekao je Vukadinović u jutarnjem programu TV Prva.