10.02.2022.

21:38

Foto: printscreen

Vesti

LJUDI, ZA KOGA RADI OVAJ ČOVEK?! Ponoš zapenio: Srbija mora u NATO! (Video)

Ponoš je za NATO bilten tvrdio kako je za Srbiju opasno da bude vojno neutralna i priznao da je kao načelnik Generalštaba uništavao vojsku po direktnom diktatu NATO pakta


Zdravko Ponoš, bivši načelnik Generalštaba VS i kandidat za predsednika lidera SSP Dragana Đilasa, još 2008. godine otvoreno se zalagao da Srbija uđe u NATO pakt!
Ponoš je tvrdio kako je za Srbiju opasno (!?) da bude vojno neutralna država i priznao da je kao načelnik Generalštaba VS uništavao vojsku po direktnom diktatu NATO pakta. On je ovo rekao u biltenu NATO lobista koji je u okviru nedeljnika 'Vreme' objavljen 2008. godine pod naslovom 'Neutralna Srbija u NATO okruženju'.

Nije tajna

Nije nikakva tajna da su strani ambasadori i NATO otvoreno posle 2000. godine tražili od države dramatičnu devastaciju naše vojske
Vladimir Lazarević, general

Zašto je Ponoš toliko zapenio da Srbija mora u NATO, šta o ovoj temi kažu srpski generali, a šta ministar odbrane Nebojša Stefanović, kao i na kojih to 11 pitanja Ponoš ne sme da odgovori, pročitajte u sutrašnjem štampanom izdanju Informera.