13.02.2022.

14:42

Foto: Beta

Vesti

NAJBOLJE ZA SRBIJU JE DA VUČIĆ BUDE PREDSEDNIČKI KANDIDAT SNS, to jedino garantuje da naša zemlja nastavi da se razvija!


"Svakako da SNS želi da Vučić bude naš kandidat, to je apsolutno najbolje za Srbiju i jedina opcija koja garantuje da Srbija nastavi da se razvija ovom brzinom", rekla je Brnabić posle sednice Glavnog odbora SNS.

Dana Grujičić prva na listi za parlamentarne izbore, za beogradske Šapić! Brnabić: Izlazimo sa listom "Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve"

 

Ona je navela da je Vučić, kao premijer, sprečio da zemlja ode u bankrotstvo tako što je sproveo fisklanu konsolidaciju, podsećajući da je u to vreme nezaposlenost bila viša od 25 odsto, a nezaposlenost mladih viša od 51 procenat.

"Nismo imali od čega da krenemo, on je počeo da gradi kuću iz temelja, tako da verujem da sve ono što radimo, ako dobijemo poverenje građana, da će brže ići, da će biti još bolji rezultati u sledećem mandatu", rekla je Brnabić.

Istakla je da Aleksandar Vučić još uvek razmišlja o tome.

Vučić naprednjacima: Idemo da ih pobedimo ubedljivije nego ikada!


Lider SNS Aleksandar Vučić na sednici GO odgovorao je na kritike pojedinih članova GO, ali je govorio i o svim postignutim rezultatima. Pozvao je svo članstvo na borbu jaču nego ikada, istakao da je ponosan na sve postignuto, na ljude koje smo okupili, podršku koju dobijamo od naroda, ali i od ljudi iz svih oblasti

Iako potcenjuju i govore kako su već pobedili u Beogradu i Srbiji, nakon Vučićevih reči: 
Idemo da ih pobedimo ubedljivije nego ikada, svi članovi GO ustali su i skandirali "Vučiću, do pobede, za Srbiju!"