15.02.2022.

09:04

Foto: Informer

Vesti

TENZIJE RASTU, SVET JE NA IVICI RATA, A SRBIJA VODI ODGOVORNU POLITIKU! Dok je Aleksandra Vučića, u našoj državi neće biti ovakvih naslova!

Tenzije oko Ukrajine svakim danom rastu, svet je na ivici rata što prouzrokuje rast cena žitarica i ostalih životnih namirnica, a predsednik Srbija ništa ne prepušta slučaju. 

Predsednik Vučić je počeo sa nabavkama osnovnih životnih namirnica zbog situacije u Ukrajini. 

- Vanredno smo naručili robne rezerve zbog situacije u Ukrajini. Uzećemo i dodatne količine brašna. Naftu još nismo uspeli da nabavimo. Ali da se vratimo na ona suštinska pitanja. Ova mera je ekonomskog napretka, jer naš rast je najveći u Evropi u poslednje dve godine. Ova mera nema veze sa izborima, ovo smo najavili pre godinu dana, kao i pomoć penzionerima - rekao je Vučić u emisiji Prva tema.

SVET NA IVICI RATA ZBOG SKOKA CENE ŽITARICA! Dok đilasovci brinu za fotelje, Vučić brine hoče li narod imati dovoljno brašna!

Kako je istakao predsednik Vučić, Srbija je naručila ogromne količine hrane zbog ukrajinsko-ruske krize.

- U vreme kad celi svet histerično očekuje da se nešto dogodi između Rusije i Ukrajine, ne možete se pretvarati da se ništa ne događa - rekao je predsednik Srbije.

To je dokaz da Aleksandar Vučić vodi državu odgovorno, zrelo i razmišlja unapred, razmišlja o mogućim scenarijima i posledicama svetskih dešavanja po našu zemlju. 

Zato ovakve naslovne strane, poput ove u listu Oslobođenje, nikada nećemo videti u srpskim novinama, dok god Aleksandar Vučić vodi Srbiju! 

Informer

Informer