15.02.2022.

17:38

Foto: Printscreen

Vesti

KURTI OTVORIO VRATA LAŽNE DRŽAVE ZA MARINIKINOG KANDIDATA! Đilasov portal izbacio Metohiju iz naslova, kao da je Zdravko Ponoš otišao u obilazak NEZAVISNE DRŽAVE!

Da je Aljbin Kurti i privremena albanska vlast u Prištini jedan od saveznika dela Đilasove opozicije u borbi protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, svedoči i činjenica da je Zdravko Ponoš bez ikakvih problema pušten na Kosovo i Metohiju.

Ponoš je bez problema ušao ne deo teritorije Srbije koji kontroliše albanska policija i međunarodne snage i mirno obilazio mesta iz kojih su Srbi odavno proterani, što 1999. što 2004. tokom martovskog pogroma, kada su Tadić, Đilas i Jeremić ćutali kao zaliveni.

Osim toga, portal Nova koji služi kao propagandni tabloid Dragana Đilasa i Marinike Tepić, ispratio je posetu na krajnje neobičan način.

Informer

Oni su izbacili naziv Metohija iz imena južne srpske pokrajine i na taj način iskazali svoju privrženost albanskim teroristima i separatistima, što su na Novoj u više navrata već činili. Pisanje Nove deluje kao da je Zdravko Ponoš otišao u posetu susednoj zemlji, a ne delu Srbije koji je pod okupacijom.

Nema sumnje, da u borbi protiv Vučića i Kurti i Đilas, Marinika i Ponoš rade sinhronizovano kao brisači.

Podsetimo, Aljbin Kurti već je izjavljivao da je njegov najveći problem Aleksandar Vučić. Sada je dobio verne saveznike.