15.02.2022.

19:02

Foto: Printscreen

Vesti

KURTIJEVI MEDIJI SLAVE ZDRAVKA PONOŠA! Portali u Prištini hvale Đilasovog kandidata, pružili mu punu podršku!

Mediji pod kontrolom premijera lažne države Kosovo Aljbina Kurtija slave NATO generala Zdravka Ponoša, kandidata za predsednika Srbije lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Portali u Prištini hvale Đilasovog kandidata za predsednika Srbije, a sada su, člankom koji su objavili, pokazali da mu pružaju punu podršku.

Naime, portal “Express”, objavio je vest sa naslovom “Bivši komandant Vojske Srbije, koji se sada kandiduje za predsednika Srbije, pokreće kampanju u Prizrenu”.

Informer

Ovim su mediji Aljbina Kurtija jasno pokazali da priželjkuju da Zdravko Ponoš postane predsednik Srbije, jer bi se time pokazalo da on podržava njihovo ostvarenje političkih ciljeva, a to je urušavanje srpskog integriteta i suvereniteta.

Podsetimo, Aljbin Kurti otvorio je vrata lažne države za Zdravka Ponoša, a portal Nova.rs, koji je pod uređivačkom kontrolom Dragana Đilasa objavio je naslov “Ponoš na Kosovu, Prizrenu nedostaje srpski jezik na ulicama”, gde je izbacio Metohiju iz naslova, da bi se predstavila slika kao da je Zdravko Ponoš otišao u obilazak nezavisne države. Više o tome pročitajte OVDE.