16.02.2022.

08:56

Foto: printscreen

Vesti

DNO DNA! Ivan Ivanović OTRČAO U ZAGREB DA VELIČA OPOZICIJU I PLJUJE SVOJU DRŽAVU! Đilasovski novinar u "Lijepoj njihovoj" vodi kampanju protiv Vučića i Srbije!

Plaćenik i đilasovski klovn Ivan Ivanović otišao je u Zagreb da promoviše opoziciju i pljuje Srbiju i u emisiji sam priznao da će mu Srbi zameriti zbog toga što u "Lijepoj njihovoj" ružno govori o svojoj zemlji

- Mislim da je 3. april važan dan za modernu istoriju Srbije. Očekujem da će opozicija pobediti u Beogradu i Novom Sadu, možda u još nekom većem gradu. Očekujem da je vrlo moguće da Vučić izgubi predsedničke izbore, to uopšte nije taksva sigurica. Ko god da mu bude protivkandidat, ima 7 protivkandidata - branio je Ivanović svim srcem opoziciju, a onda je prešao na blaćenje svoje države Srbije: 

- Nije nam baš kao u Severnoj Koreji, ali je dosta slično Jugoslaviji i Titu. Nemamo Goli otok, ali generalno čitav jedan sistem  i velika grupa ljudi radi na tome da tebi život bude otežan - rekao je Ivanović a onda i sam priznao da će mu Srbi zameriti zbog toga što u Lijepoj njihovoj ružno govori o svojoj zemlji.

- Sigurno ima neko ko gleda, pa će biti u fazonu "evo ga ovaj, otišao u Hrvatsku pa im priča..." Ali kod nas se tako živi, to je istina - rekao je Ivanović.