16.02.2022.

11:24

Foto: printscreen

Vesti

GLUME ŽRTVE! KUKAJU NA MEDIJSKI MRAK, A ODBIJAJU GOSTOVANJA! Voditeljka Marija Savić Stamenić RASKRINKALA Veselinovića i Zelenovića!

 

Aktivista Dobrice Veselinovića istakao je za đilasovsku televiziju N1 se medijski uslovi neće promeniti, ali i da se promene mesec i po dana pred izore neće se ništa promeniti.

- Što se tiče uslova u celosti, mislim da se oni neće promeniti, pre svega medijski uslovi, tu može biti nekih kozmetičkih promena, ali sve i da vi oslobodite medije mesec i po dana pred izbore, to ne može nadoknaditi višegodišnju torturu naprednjačkog režima.

Nebojša Zelenović je za, takođe, đilasovsku televiziju, bez imalo srama istakao da ne mogu da dođu do ljudi u Srbiji.

- Mi ćemo se boriti, to će biti jedna od najvažnijih stvari koju želimo ljudima da objasnimo u ovoj celoj kampanji, u medijskom mraku koji apsolutno postoji. Jako je teško da dođete do ljudi, možda čak i u Zapadnoj, Centralnoj i Istočnoj Srbiji kojima mora jasnije da se posjasni. Ali vi to nemate gde da kažete - rekao je besramno Zelenović. 

Ipak, novinarka TV Prva Marija Savić Stamenić razotkrila je Nebojšu Zelenovića i Dobricu Veselinovića rekavši da je u emisiju pozvala i predsavnike opozicionih stranaka i kolicija, među kojima su i njih dvojica, ali su odbili poziv. 

- Ja sam na početku dužna da kažem gledaocima da sam u ovu emisiju pozvala i predstavnike drugih opozicionih stranka i koalicija, ali oni iz različitih razloga nisu prihvatili učešće u emisiji. Pozvala sam Zdravka Ponoša, kojeg je za predsedničkog kandidata predložila Stranka slobode i pravde,  on je rekao da ne namerava da nastupa u medijima dok su u toku dogovori unutar opozicionig bloka; zatim Nebojšu Zelenovića iz koalicije "Moramo" koji je rekao da ne može da gostuje ovog petka jer intenzivno pripremaju kampanju; Dobricu Veselinovića iz iste koalicije koji nije ni odgovorio na naš poziv; Boris Tadić je već imao dogovoreno gostovanje na drugoj televiziji; Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke je rekao da u petak uveče nije u Beogradu; Pavle Grbović, lider PSG, rekao je samo da ne može da dođe u emisijiu bez nekog posebnog objašnjenja - rekla je voditeljka Savić Stamenić.