16.02.2022.

15:30

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Vesti

Danica Grujičić: ŽELIM DA SVE ONO ŠTO IMA U BEOGRADU IMA I U SVAKOM MESTU U SRBIJI! Zajedno možemo sve!

 

- Prihvatila sam ponudu da budem prva na listi Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve Srpske napredne stranke zbog svega onoga što je u prethodom periodu, posebno poslednjih 7 godina, urađeno ne samo u zdravstvu, nego u celoj Srbiji i želim da se taj trend nastavi.Kao lekar sam svedok koliko je za poslednjih nekoliko godina uloženo u zdravstvo i znajući sa koliko teškim bolestima se kolege i ja suočavamo svakog dana, smatram da taj trend mora da se nastavi - nova oprema, novi lekovi, najsavremenije lečenje, tako da nijedan naš građanin ne mora da ide u inostranstvo da se leči.

- Pored toga, smatram da je mnogo dobrih stvari urađeno, posebno ne Univerzitetu i da je Univerzitet postao jedna autonomna ustanova u koju se regrutuju mladi ljudi koji žele akademsku karijeru, posebno na Medicinskom fakultetu. Pružena je šansa mnogima, koliko će je oni iskoristiti ostaje na njima da se vidi. 

- Takođe, zbog svega onoga što je urađeno u infrastruktur poslednjih nekoliko godina. Želim da asfalt bude do svakog sela, želim da sve ono što mi imamo u Beogradu ima svako mesto u Srbiji - i dobru zdravstvenu zaštitu, i dobro školstvo, i naravno sve ono što podrazumea savremeni način života. Nadam se da će se u narednom periodu  ovi planovi ostvariti. Uvek može bolje. Zajedno možemo sve - rekla je doktorka Grujičić.