17.02.2022.

08:29

Foto: printscreen

Vesti

Kurti promoviše Ponoša, "Danas" promoviše Kurtija! Đilasovske novine OBELEŽILE GODIŠNJICU lažne države Kosovo, VRAĆAJU USLUGU ALBANCIMA!

 

Aljbin Kurti je oberučke prihvatio Đilasovog kandidata Zdravka Ponoša koji je obišao Kosovo i Metohiju, želeći da na taj način pokuša da "skine" koji procenat Aleksandru Vučiću. 

Tako su albanski portali objavili brojne tekstove u kojima slave Zdravka Ponoša, kandidata za predsednika Srbije ispred SSP, čiji je lider Dragan Đilas.

Portal Express, na primer, objavio je vest pod naslovom: Bivši komandant Vojske Srbije, koji se sada kandiduje za predsednika Srbije, pokreće kampanju u Prizrenu.

Ovim su mediji Aljbina Kurtija jasno pokazali da priželjkuju da Zdravko Ponoš postane predsednik Srbije, jer bi se time pokazalo da on podržava njihovo ostvarenje političkih ciljeva, a to je urušavanje srpskog integriteta i suvereniteta.

Informer

S druge strane, đilasovski tabloid Danas je odlučio da se zahvali albancima na podršci Ponošu, pa su uzvratili uslugu i poradili na promociji premijera prištinskih privremenih institucija, Aljbina Kurtija - Kurti promoviše Ponoša, mi promovišemo Kurtija!

Informer

Podsetimo, Aljbin Kurti otvorio je vrata lažne države za Zdravka Ponoša, a portal Nova.rs, koji je pod uređivačkom kontrolom Dragana Đilasa objavio je naslov “Ponoš na Kosovu, Prizrenu nedostaje srpski jezik na ulicama”, gde je izbacio Metohiju iz naslova, da bi se predstavila slika kao da je Zdravko Ponoš otišao u obilazak nezavisne države. Više o tome pročitajte OVDE.