17.02.2022.

09:12

Foto: printscreen

Vesti

POLUDELI OD MRŽNJE! Đilasovski Danas PONOVO HVALI KURTIJA NA SAV GLAS, dok Srbiju i njen uspeh BACAJU U BLATO!

 

Danas je u tekstu pod naslovom Kurtijeva vlada najprogresivnija, Vučićeva najkorumpiranija prenosi reči Demuša Šaše, izvršni direktor EPIK Instituta na Kosovu i Metohiji, kako navode, "povodom 14 godina kosovske nezavisnosti" i u istom na samom početku ističu njegove reči da je "Kosovska nezavisnost najuspešniji moderni Evropski projekat", te da su "za samo 14 godina iz pepela rata procvetale moderne državne institucije, podignute na temeljima najmodernijih evropskih standarda i poštovanje najviših manjinskih prava".

Dalje, Šaša navodi da je vlada pod predsednikom Vučićem "najkoruptivnija vlada u modernoj istoriji Srbije".

Koliko je tabloid Danas, koji je pod direktnom kontrolom tajkuna i lidera SSP Dragana Đilasa, saglasan sa ovom izjavom Šaše govori i činjenica da je upravo to ono što su izdvojli kao glavno i tako naslovili vest. 

Informer

Da li je moguće da neko mrzi svoju državu, svoj narod, toliko da ga pljuje i nipodaštava svuda i kada god stigne?! 

Podsetimo, danas se isti tabloid srdačno zahvalio albanskim tabloidima koji su objavili brojne tekstove podrške Đilasovom kandidatu za predsednika Srbije na predstojećim izborima 3. aprila - Zdravku Ponošu, pa su zauzvrat u današnjem izdanju obeležile godišnjicu lažne države Kosovo u vidu podrške prištinskom premijeru Aljbinu Kurtiju. Više pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO