18.02.2022.

07:00

Foto: Beta

Vesti

OPOZICIONE 'EKOLOŠKE' KAMPANJE PREPISANE SA ZAPADA! 'Moramo' i Savo obični plagijatori

Pokret Sava Manojlovića poziva na nasilne proteste pod logom na kome je iscrtan megafon. A bukvalno isti takav logo je 2017. godine korišćen u protestima koje je u Berlinu organizovala nemačka nevladina organizacija 'Kompakt', koju finansiraju fondacije bliske Džordžu Sorošu. Kako je Informer već objavio, upravo su Soroševe organizacije glavni finansijeri Manojlovićevog pokreta, koji je za samo dve godine postojanja od stranih i domaćih donatora prikupio 225.000 evra.

Strani faktor

Projekti 'Kreni-promeni' i 'Moramo' projekti su stranaca. Oni čak to ni ne kriju
Predrag Rajić



Plagijatorski potez napravila je i koalicija 'Moramo', koja je u potpunosti prekopirala zaštitni znak hrvatskog pokreta 'Možemo', pobednika na izborima u Zagrebu. Ovdašnja koalicija 'Moramo' svoj naziv piše rastućim slovima od prvog do poslednjeg, baš kao kolege iz Zagreba!


Komentarišući plagijatorske poteze takozvanih zelenih aktivista, politički analitičar Predrag Rajić kaže da oni samo poslušno rade ono što im se sa Zapada naredi.
- 'Kreni-promeni' i 'Moramo' jesu projekti stranaca. Oni to čak više i ne kriju. U njihovom delovanju nema ničega autentičnog i prepoznatljivog. Od poruka, preko nastupa, do raznih predloga, sve je to kopija kopijine kopije - podvlači Rajić.
 

Bonus video: