20.02.2022.

08:39

Foto: Beta

Vesti

NE DAM, NEĆE NAROD SRBIJE U NATO! Naš narod voli svoju vojsku, A NE TUĐU! SAMI ĆEMO DA ČUVAMO SVOJE NEBO!

 

- A, onima koji danas vama, koji se sećate 1999. godine, poručuju - nikad se ne zna, možda hoćemo, možda nećemo… Ja poručujem ne dam i neće narod Srbije u NATO. Narod Srbije voli svoju neutralnost i svoju vojsku. Svoju, a ne tuđu. Mi hoćemo sami da čuvamo nebo, da niko ne može suverenitet naše zemlje da ugrozi. Zato će narod Srbije znati da izabere i 3. aprila - istakao je Vučić i dodao da nas uskoro očekuje novo naoružanje.

U tom smislu najavio je da će se za nekoliko dana videti koliko je Srbija snažija, a građani će se, kaže, obradovati nekim sistemima, od kojih su neki među najmoćnijim oružjima u svetu.

- Nikada više Srbija neće nikome biti lak plen. Srpski narod je slobodarski i nikada neće dozvoliti da neko tu slobodu ugrozi - poručio je Vučić.

Informer

Aleksandar Vučić

Dodao je i da je ponosan što niko od njegovih saboraca nije ružnu reč rekao o političkim protivnicima, kojima bi, sa druge strane, kako kaže, svako gostovanje propalo ako ne bi njegovo ime posmenuli “120 puta”, jer ne znaju ništa osim da mrze onog ko radi i gradi, dok oni dobaciju.

- Zato im se žuri, zato nervoza, jer znaju da Srbija ima budućnost, p računaju da mogu još jednom da opljačkaju , pa šta im bog da. Nema povrtaka u proštlost, Srbija neće nazad, nego napred i niko ne može da je zaustavi - poručio je Vučić.

Dodao je i da je prethodna vlast ostavila Srbiji “vruć krompir” po pitanju KiM i pritisak zapadnog sveta da priznamo tzv. nezavisno Kosovo, ali je ova vlast, kaže, radila polako, tiho i čuvala zemlju, KiM, Srbiju, i srpski narod gde god živeo na prostoru SFRJ.

- I, nije bilo ratova, sukoba, ni "Oluje", ni "Bljeska" - naglasio je Vučić.

BONUS VIDEO