21.02.2022.

07:00

Foto: Informer

Vesti

DELA GOVORE! Pogledajte FANTASTIČNU INTERAKTIVNU MAPU SRBIJE - podsetite se gde je naša država bila nekada, A GDE JE SADA!

 

Na sajtu Dela govore građani Srbije se mogu podsetiti gde je Srbija bila nekada, a gde je sada – zahvaljujući zajedničkom radu!

U brošuri koju je dostupna na sajtu možete pogledati najveće projekte realizovane u Srbiji u poslednjih 10 godina. 

Vučić: Gradimo pristojnu, modernu i jaku Srbiju! 

Pre devet godina zajedno smo krenuli da gradimo pristojnu, modernu i jaku Srbiju, Srbiju na koju ćemo biti ponosni, i u kojoj će naša deca imati budućnost kakvu zaslužuju. Zajedno smo sanjali i verovali u naprednu i uspešnu Srbiju, dostojnu svetskog ugleda i poštovanja. Korak po korak, veliki snovi postali su velika dela, a budućnost koju smo nekada sanjali postala je sadašnjost koju ponosno živimo. Neumorno smo radili na povezivanju svih delova naše zemlje, jer smo znali da samo povezanost i zajedništvo mogu da Srbiju vode napred.

Izgradnjom puteva, pruga i mostova budućnosti pokrenuli smo istorijsku revoluciju kojoj danas
zajedno prisustvujemo: naša privreda napreduje brže nego ikada; sve je više investicija i novih
radnih mesta – i sve je više prilika za mlade.

Ponosni smo što nijedan naš ostvareni san nije slučajnost ili sreća, već uvek posledica zajedničkog truda, rada i borbe, vere u to da Srbija može i treba da bude prva. U ovoj brošuri je samo deo onoga što smo, oslonjeni na poverenje koje nam ukazujete, uradili za našu zemlju. Nadamo se da ćemo nastaviti da dobijamo vašu podršku i u budućnosti da bismo uradili još više za vas i za svu našu decu.

Hvala vam.

Predsednik Republike Srbije,
Aleksandar Vučić

Pogledajte najvažnija dostignuća u Srbiji od kada je Srpska napredna stranka došla na vlast. Pronađite projekte u vašem kraju na našoj interaktivnoj mapi.

Informer

Kako se koristi interaktivna mapa?

Kada dođete na web stranicu interaktivne mape, videćete da je unutar karte sadržaj razdvojen po kategorijama ulaganja. 

Na mapi Srbije videćete razne ikonice koje predstavljaju sva mesta u koja se investiralo, gradilo i radilo. Možete zumirati mapu ili kliknuti na geolociranje kako bi videli šta je sve urađeno u mestu gde se trenutno nalazite.

Informer

Da biste pročitali o nekom dostignuću jednostavno kliknite na ikonicu i dobićete sve informacije. 

Detaljno uputstvo pogledajte u video-prilogu.