22.02.2022.

11:49

Foto: printscreen

Vesti

GDE SU SAD SAVET ZA ŠTAMPU, NUNS, UNS? Kolumnista đilasovskog Danasa prostački izvređao doktorku Grujičić, Šapića i Vučića!

 

Kulačin u pljuvačkoj "kolumni" najbanalnije pljuje i po predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću nazivajući ga "najvećim bednikom koji je ovom zemljom hodao", ali to ne treba da čudi, s obzirom na to da njegove gazde drugi politički program nemaju.

Informer

Međutim, vređanje i etiketiranje jedne od najpriznatijih lekara, Danice Grujičić, samo zato što je prva na listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve", je nedopustivo čak i nekome poput Kulačina i njegovog pajtaša Marka Vidojković.

Od doktorke Grujičić ništa bolje nije prošao ni kandidat za gradonačelnika Beograda, Aleksandar Šapić, za koga Kulačin tvrdi da je "ljudska gnjida", opet samo zato što je prvi na listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" za beogradske izbore.

Informer

I dok Kulačin, u fazonu kad porastem biću Vidojković, psuje i pljuje na stranicama "nezavisnog" Danasa, Savet za štampu, NUNS i UNS ćute... A, da, pa nije pljuvao Đilasa, nego Vučića, Danicu i Šapića.