25.02.2022.

12:44

Foto: Printscren Tvitter

Vesti

(VIDEO) SLOBODAN GEORGIEV HISTERISAO U STUDIJU Zašto Srbija ne osudi Rusiju? Zašto? Putin nije normalan!

Georgiev je naveo da je u Ukrajini do 2014. godine na vlasti bila oligarhija koja se bogatila na račun te države. Interesantno, oligarhija koja je vladala Srbijom od 2000. do 2012. obogatila se i uništila zemlju, nije mu smetala. Naravno, jer sada dobija novac od istih tih tajkunskih struktura.

Đilasov urednik histerično je vikao kako Putin nije normalan jer je zapretio nuklearnim oružjem. Georgiev je izgleda zaboravio da NATO neprestano izvodi vojne operacije širom sveta, a da su u slučaju agresije na Srbiju upotrebili osiromašeni uranijum što je praktično bio nuklearni napad nižeg intenziteta.

Georgiev je inače poznat po stavu da političke neistomišljenike treba strpati u logore, tako da uopšte ne treba da nas čudi njegovo histerisanje i insistiranje da se Srbija umeša u konflikt koji je se ne tiče i gde bi bilo koja vrsta mešanja bila štetna po nacionalne i državne interese.

Ipak, kao apologeta stranih slugu koji su nekada vladali Srbijom, potpuno je jasno zašto insistira na urušavanju politike sopstvene zemlje.