02.03.2022.

20:16

Foto: Privatna arhiva

Vesti

ŠOLAK UVODI SANKCIJE RUSIJI! SBB više ne emituje RT!

Nakon što je  u svoj "repertoar" kanala uveo je i dva nova - ukrajinska, njihov vlasnik Dragan Šolak je ukino kanal ruske državne televizije (RT).

Korisnici SBB-a više nisu u mogućnosti da prate ruske vesti ni na TV uređajima ni na EON platformi.

Podsetimo, mediji u vlasništvu tajkunske Junajted grupe već danima vode žestoku ofanzivu protiv srpske države i srpskih vlasti zbog toga što su odbili da uvedu sankcije Rusije, a veliki gazda Šolak nastavlja da plaća promotivne tekstove u britanskoj štampi u kojima kao zver puštena s lanca kidiše na predsednika Aleksandra Vučića.

Lažni “slobodni, nezavisni mediji”, zapravo tajkunski propagandni bilteni N1, Nova, Njuzmaks i Danas rafalnom paljbom pucaju na predsednika Vučića i Vladu Srbije jer su oni, uprkos nikad većim najbrutalnijim pritiscima, zauzeli principijelan stav - podrška integritetu Ukrajine, ne uvodimo sankcije Rusiji.

ŠOLAKOV SBB UVEO DVA NOVA KANALA - UKRAJINSKA!

Iz dana u dan tajkunski “mediji” prozivaju sopstvenu državu zašto nije proglasila neprijateljstvo sa bratskom Rusijom i traže od EU da nas zbog toga kazni, samo imaju jedan ne baš mali problem: svako ozbiljan iz Srbije, svaki stručnjak za međunarodne odnose koga su kontaktirali, zapravo je hvalio predsednika Vučića zbog stava o Ukrajini! Više pročitajte OVDE.