06.03.2022.

14:45

Foto: Straninja Babović

Vesti

Stevan Bakić i dr Balint Pastor dali potpise podrške kandidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Srbije


"Kada kažete Aleksandar Vučić onda mislite na rezultate i uspehe svih ovih godina koje Srbija postiže u svim oblastima. Zajednički rad nas je krasio prethodnih godina, dela a ne prazne priče, kao i razgovori sa građanima, slušanje i rešavanje njihovih problema. Zato pozivam građane da glasaju za Aeksandra Vučića, garanta nacionalnih i državnih interesa, političke mirnoće i bezbednosti Srbije, njenog ekonomskog razvoja, budućnosti naše dece. Zato što je najbolji!", naglasio je Stevan Bakić.

Informer

Balint Pastor je kazao da je Aleksandar Vučić kandidat i Saveza vojvođanskih Mađara (SVM), kao i svih drugi stranaka koje su činile vladajuću većinu.

Informer

"Prethodnih godina smo mogli da vidimo da je ono što smo se dogovorili sa Aleksandrom Vučićem u potpunosti bilo ispoštovano i kada je bilo reči o mađarskoj zajednici, i kada je reč o projektima u Subotici. SVM se godinama zalagao za sredstva za obnovu zgrade Narodnog pozorišta, a za vreme bivše vlasti Subotica ni dinara za to nije dobila. Isto je bilo i sa izgradnjom ‘Ipsilon’ kraka. Iz tih razloga mi ćemo, kao i pre pet godina, podržati Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima, a SVM će prikupljati potpise podrške širom Vojvodine. Interes vojvođanskih Mađara je da Vučić ostane predsednik Srbije, Viktor Orban premijer Mađarske, a SVM ostvari dobar rezultat na parlamentarnim izborima", rekao je dr Balint Pastor.