10.03.2022.

15:49

Foto: informer.rs

Vesti

ČIKA SLAVKO JE TU, LJUDI, NEMA KRAJA OVOM MITINGU! Vučić stigao u Koceljevu, a ono što je rekao oduševilo je gotovo 2.000 ljudi! (VIDEO)

Čim se, ispraćen aplauzima, popeo na binu, neko iz mase je dobacio: "Predsedniče, čika Slavko je tu!

Vučić je uz osmeh odgovorio: Čika Slavko je tu, ljudi, nema kraja ovom mitingu!

Vučić je zatim počeo obraćanje okupljenima:

- Videćete lepše vreme. Gledaćemo da uradimo izlaz na "Miloš Veliki" da imate vezu sa Beogradom, Ubom, Čačkom - rekao je on na početku.

- Važno je da vodimo dobru politiku, da vodimo mudru politiku u ovakvoj situaciji u kojoj se ceo svet nalazi. Zahvaljujući Vama uspeli smo da se izborimo za dobru poziciju naše zemlje - dodao je Vučić. 

- Politika pristojne Srbije mora da pobedi, Srbije koja ne mora da se obračunava sa svima kako bi dobila glas. Ja neću da uzvraćam udarce, siguran sam da vi prepoznajete šta je odgovornost - rekao je Vučić, i dodaje da će 3. aprila da govori narod, i to olovkom, zaokruživši ono što želimo za našu decu.

- Što se mladih ljudi tiče, imamo obavezu da u Koceljevu dovedemo još jednog značajnog investitora kako bi mogli da se zaposlite. To je naš posao. A pre svega, moći ćete da vidite puteve, videćete mašine svuda - rekao je Vučić.

Kako kaže, videće se ovih dana različiti napadi iz regiona. Dodaje da je naše da čuvamo mir i stabilnost. Ističe da je najbitnije da snažimo vojsku, kako bi bila odvraćajući faktor, sada kada je imamo, nakon, kako dodaje, što se obnovilo sve ono što je neko pre njih uništio.

Predsednik je istakao da smatra da Srbija ne treba da ide u NATO, ali dodaje da moramo da snažimo svoju armiju, kako bi čuvali svoje nebo i svoju zemlju.

Uoči predizbornog skupa u Koceljevi se okupilo više od 2.000 ljudi, kao da niko iz tog mesta nije ostao u svom domu.