11.03.2022.

07:00

Foto: printscreen

Vesti

ĐILASOVKA AIDA ĆOROVIĆ OPTUŽILA NAROD JER NE MISLI KAO ONA! Krivi su Srbi, ošašavljeni su

Narod u unutrašnjosti Srbije je glup, ošašavljen i potpuno ispranog mozga, pa zato glasa za Aleksandra Vučića i SNS!

Ovo je izjavila Aida Ćorović, samozvana aktivistkinja i ostrašćena pristalica Dragana Đilasa. Ćorovićeva je ustvrdila da 'narod u Srbiji ima kratko pamćenje, a da je Vučiću čitava situacija u državi i svetu legla kao budali šamar'!?!

Deo prošlosti
Takve kao što je Aida Ćorović ostavili smo u prošlosti, i to onoj ružnoj
Sandra Božić, poslanica SNS

Narod je ograničen

Prema njenim rečima, glavni krivac za to što su naprednjaci na vlasti jesu građani Srbije!?!

- Mnogo toga se dešava u Srbiji i svetu što Vučiću ide naruku, zaista mu je sve leglo kao budali šamar. Narod je iracionalan i ima kratko pamćenje, ne seća se, na primer, šta je bilo pre petnaest dana. Građanstvo je zapušteno, a unutrašnjost Srbije je ošašavljena, isprani su im mozgovi... - rekla je Ćorovićeva gostujući na TV 'Nova S'.

Informer

Jeremić najgori primitivac

Vuk Jeremić, lider Narodne stranke i Đilasov partner, prostački je izvređao predsednika Vučića u emisiji 'Dobar loš zao'. Govoreći o suđenju sa liderom SNS, Jeremić je rekao:

- Vučić je najobičnija jajara. Moram lično da dođem u Predsedništvo i pitam ga da li je normalan...

I dok se Aida Ćorović nije više oglašavala ovim povodom i nije juče odgovarala na naše pozive i poruke, poslanica SNS Sandra Božić kaže da ne postoji toliko dobro pamćenje u koje bi stale sve gluposti koje je Ćorovićeva kazala.

- Ne čudi me ovakva izjava nekoga kome ne smetaju priče da su Srbi genocidan narod, da nas treba 'okupati' bombama ili da se u Jasenovcu nije desilo najveće stradanje srpskog naroda... Pitam se koja je granica koja bi sprečila nekoga da o narodu i državi govori najprljavije laži. Za Aidu je ispranog mozga svako onaj ko vodi računa o interesu Srbije, kao što to čini Vučić - ističe Božićeva, dodajući da Ćorovićeva ovo ne govori slučajno.

Informer

Sandra Božić

- Odavno je postalo jasno da je Vučić meta napada svaki put kada treba odbraniti interese stranih ambasada. Bitno je da ne ignorišemo ovakve stvari i da se jasno svrstamo na stranu naše zemlje i naroda. Takve kao što je Aida Ćorović ostavili smo u prošlosti, i to onoj ružnoj, koju narod dobro pamti i ne želi ponovo da proživi - naglašava Božićeva.

Srđan Graovac iz Centra za društvenu stabilnost ocenjuje da je opozicija sklona da narod koji im ne pruža podršku naziva primitivnim.

- To je boljka koju generalno ima taj deo političkog spektra. Svi oni od starta imaju pogrešan narativ, koji je štetan pre svega za njih, a taj narativ kaže da su ljudi koji ne glasaju za njih automatski primitivni. Ovo proizilazi iz njihove arogancije. Time prave medveđu uslugu sami sebi. Vređanje sigurno nije način za dobijanje glasova - objašnjava Graovac.

Mnogi kao Aida

Politički analitičar Branko Radun ističe da je Aidina izjava 'strašno obezvređivanje Srba'.

- Takav odnos prema narodu proizvodi kontraefekat. Potcenjivanje naroda uvek dovodi do poraza onoga ko to čini. Aida Ćorović nastupa u ime 'elitizma', ali nije jasno po čemu je ona to pripadnik 'elite' - zaključio je Radun.

Informer

Janković bi opet da ruši: U Beogradu ništa ne valja

Đilasovski kandidat za gradonačelnika Beograda Vladeta Janković izjavio je da u prestonici baš ništa ne valja!?!

- Pozadina izgradnje 'Beograda na vodi' je potpuno nejasna. Preskupi su i predugo su trajali radovi na Trgu republike i Slaviji. Trg republike danas liči na vašarište. Sada uništavaju i Kalemegdan. Gradnja ispod kalemegdanskih zidina mora da se zaustavi i da se odbaci ideja o postavljanju gondole - nabrojao je Janković.

Bonus video: