10.03.2022.

23:07

Foto: Facebook

Vesti

DANAS SE SRBI CRVENE I STIDE DOK IH JEREMIĆ GAZI I SKRNAVI KOSOVO I METOHIJU!

Ni prvi ni poslednji put danas se Srbi crvene i stide dok ih njihovi lideri gaze, skrnaveći Kosovo i njegov značaj u arhitekturi duše. A to isto Kosovo? Taj Gazimestan? Gračanica, Patrijaršija, Dečani, Priština, Prizren, Peć, Košare, Pastrik, Podujevo, Ćuska, Đakovica, 10.112 ubijenih Albanaca, 2.197 ubijenih Srba, 526 ubijenih Roma, Crnogoraca, Bošnjaka, Hrvata, Egipćana, Jugoslovena, 1.739.825 danas živih na Kosovu?

Informer

Pitate se šta on misle pred ovakvim slikama. U svojim svetovima i na zemlji i na nebu. Ne znam. I ne znam ko bi to mogao da zna. Hiljade ljudi, bar toliko ćudi. Znam samo da pred ovim teatrom apsurda, licemerja i bezobrazluka ćutim, na sreću sam pa od bruke pred ljudima ne krijem pogled dok crvenim.   

“Sejdiju je govorio za KTV o molbi koju je, kako kaže, uputio Jeremić i to nešto pre predsedničkih izbora koji su održani 20. januara, odnosno drugog kruga 3. februara, kada je Boris Tadić odneo tesnu pobedu nad Tomislavom Nikolićem. Prema rečima bivšeg kosovskog predsednika, državni vrh Srbije je i tada već znao da će se pitanje Kosova okončati samoproglašenom nezavisnošću, ali je Jeremićev zahtev bio da se to drži u tajnosti dok ne prođu izbori.

Informer