11.03.2022.

09:37

Foto: TV Pink

Vesti

VUČIĆ JE ZA ČETIRI DANA STAVIO ČETIRI LOPATE, A VI TO NISTE USPELI ZA ČETIRI GODINE! U vreme dok su žuti bili na vlasti Loznica je bila GRAD DUHOVA!

- U Evropi je gorivo dostiglo cenu od 3 evra po litru, u Srbiji je znate koliko i onda neko kaže kako u Srbiji ne valja. Kada ih pitate šta to i kako to u Srbiji ništa ne valja, oni ne znaju šta da kažu. Glavni argument im je kako kažu "Vučić spustio četiri lopate za tri dana". Vučić je za četiri dana stavio četiri lopate, a vi za 4 godine niste mogli da stavite toliko. U vreme dok ste vi bili na vlasti Loznica je bila grad duhova. Ovi žuti ekonosmki stručnjaci od Loznice je napravljena dolina glasi. "Viskoza" koja je bila gigant u staroj Jugoslaviji u vaše vreme se raspala i propala - rekao je Vučićević.

On je istakao da su velike gluposti đilasovskih medija koji napadaju i pitaju predsednika "šta će nam Dedinje 2".

Informer

Dragan J. Vučićević, Informer

- Jutros kažu bespotrebno se gradi Dedinje 2. Ja ne znam šta da kažem na njihove gluposti. Svaka čast državi Srbiji, Vladi i predsedniku Vučiću što su prepoznali šta treba Srbiji.  Pre ili kasnije će biti svima nama potrebna, svima nama koji živimo ovakvim životima.Da vam kažem, ti napadi su toliko besmisleni da ne znam šta bi Vučić mogao da kaže. On ćuti i radi, za razliku od njih koji su radili u korist svog džepa, Vučić radi u korist džepa Srbije i građana. Gorivo će poskupeti 2,3, dinara. U Vreme najveće energetske krize u istoriji Evrope kod nas toliko cene neće skakati. Kad vam je cena goriva 3 evra, da biste napunili rezeorvar treba vam 150 evra. Besmisleno je da Vučić odgovara na besmislene optužbe. Da kaže "Izvinite što otvaram fabrike u Loznici, i popravljam ono što ste vi pokvarili i uništili". Kada bi Vučić progovorio to bi trebalo da kaže. On ćuti i radi. Njegovo odgovor su njegova dela, rezultati države. Ovaj rat je počeo 24. februara u Ukrajini, ceo svet se obrnuo unatraške, Evropa se istumbala. Supermarket u Berlinu opustošen i u takvoj situaciji Srbija funkcioniše odlično. Na NISOVIM pumpama cena goriva za poljoprivrednike će ostati ista.

Vučićević se osvrnuo i na napade opozicije zbog istraživanja koja Đilasu ne idu na ruku.

Informer

- Sećate se kada je Đorđe Vukadinović objavio svoje istraživanje, a koje nije bilo po volji Draganu Đilasu, odmah su krenuli da ga pljuju, da ga napadaju. Dakle, svako ko objavi nešto što se ne svidi Đilasa, kriv je i na njega kreće napad. Đilasovski mediji se sprdaju o Vučićevim govorima o robnim zalihama.