14.03.2022.

19:26

Foto:

Vesti

TADIĆ NASTAVLJA DA SE PODSMEVA NARODU! Licemerna evroposlanica Fajon poznata po napadima na Srbiju ga prva podržala! (FOTO)

Nakon skandala sinoć u emisiji "Hit Tvit" na televiziji Pink, Boris Tadić nastavlja da pravi cirkus iako ga je lider SPS-a, Ivica Dačić, podsetio da je njegovo vreme prošlo.

On je danas objavio post sa slikom aviona od papira i apelovao na ljude da glasaju "Ajmo ljudi, da konačno odlete" aludirajući na SNS, iako dobro zna da narod veruje predsedniku Aleksandru Vučiću i ne želi na vlast one koji su uništavali vojsku, infrastrukturu i koji su ga godinama pljačkali.

Zanimljivo je i to da je njegovu objavu među prvima lajkovala poslanica Evropskog parlamenta Tanja Fajon, koja je poznata po svojoj podršci opoziciji i mešanju u unutrašnje stvari Srbije.

Informer

Podsećamo, sinoć je, u emisiji "Hit Tvit" na televiziji Pink, Boris Tadić eksplodirao nakon što mu je predočeno da je prosečna plata skoro duplo veća nego za vreme njegove vladavine.

Lider SDS-a je tada uzeo papir sa podacima i od njega napravio "aviončić".

- Evo, napravio sam aviončić od ovih podataka - rekao je Boris Tadić nakon što su mu predstavljene činjenice koje pokazuju da je danas prosečna plata duplo veća nego u vreme dok je on bio na vlast.

Na ovom parčetu papira od kojeg je bivši predsednik Srbije napravio aviončić je sudbina tačno 392.156 ljudi koji su ostali bez posla dok ste vi bili na vlast - ukazala je premijerka Ana Brnabić.