15.03.2022.

07:54

Foto: Tanjug

Vesti

Đilasova radnica Biljana Lukić, po nalogu Marinike i Zdravka Ponoša, vređala i prozivala Biljanu Stojković i koaliciju Moramo!

Biljana Lukić, poznata po tome da u kriznim situacijama uvek reagije na poziv Dragana Đilasa, ovog puta je poručila Biljani Stojković iz "Skupštine slobodne Srbije" da joj drži palčeve, ali da od njenog uspeha nema ništa, jer koristi debilnu retoriku Vučića.

- Držim palčeve da tako i bude. A bilo bi lepo, kada, kao podržavalac kandaidatkinje koja se zalaže za građanske vrednosti, ne biste koristili debilnu retoriku Vučića i njegovih botova - napisala je Lukić na Tviteru.

Biljana Stojković je odgovorila da nije ona uvređena već aktivisti iz oko 60 organizacija iz cele Srbije.

- Ovako, ne radi se o tome da li sam ja uvređena, to je najmanje važno. Uvredili ste aktiviste iz preko 60 organizacija Srbije i optužili ih da žele novac (ja novac ne uzimam). To su ljudi uz koje sam ja stala - odgovorila je Stojković i dodala:

- Ako već nabrajate imena na listiću, izgleda da ste jedno zaboravili - zaključila je Biljana Stojković.

U raspravu se uključila i Bojana Novaković koja je poručila Biljani Lukić da se prodala Draganu Đilasu.

Informer

Zatim se uključio i Rade Panić koji je poručio đilasovcima da je dosta trpeo njihovo bezumlje i da se Đilas uplašio da će neko iz opozicije osvojiti više glasova od njegovog kandidata Zdravka Ponoša. Više o tome pročitajte OVDE.