15.03.2022.

20:45

Foto: sns.org.rs

Vesti

BRNABIĆ I KEŠELJ U KOTEŽU NA OTVARANJU TERENA KOJE SU ČLANOVI I AKTIVISTI SNS OBNOVILI IZ LIČNIH SREDSTAVA! (Video/Foto)

Ana Brnabić je na samom početku pozdravila sve prisutne i prenela pozdrave predsednika Aleksandra Vučića i istakla da je ponosna kada vidi da i Stranka i država rade u interesu građana, jer time pokazujemo da smo stranka posvećena Srbiji.


Srbija je od 2014. godine počela da pobeđuje, od kada je Aleksandar Vučić postao predsednik Vlade, a kasnije i predsednik države, počeli smo da gradimo puteve, pruge, domove zdravlja, kliničke centre, kontinuirano rastu plate i penzije, rekla je Brnabić.

Informer


Time stvaramo bolje uslove i budućnost za generacije koje dolaze.
Srbija je danas mnogo jača zemlja, a 3.aprila su važni izbori, važno je da izaberemo mir i stabilnost, zaključila je Brnabić i dodala da je Srpska napredna stranka kandidovala Aleksandra Vučića, najboljeg kandidata koji je predsednički kandidat, ali i nosilac liste “Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve”.
 
Događaju su prisustvovali i Đorđe Todorović, Aleksandar Mirković i Nemanja Joksimović, takođe kandidati na listi “Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve”.