18.03.2022.

07:45

Foto: printscreen

Vesti

ĐORĐE VUKADINOVIĆ UPOZORAVA! Nad Srbijom se nadvio opasni i mračni scenario, hoće da nam sruše državu!

Janoš Bugajski, saradnik fondacije Džejmstaun i zagovornik toga da Srbija prizna lažnu državu Kovoso, uputio je zlokobne pretnje Srbiji i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

- Što se Vučića tiče, on toliko zavisi od Moskve sada, da nam čak govori da ako ne podržite mene na ovim izborima, onda će situacija biti još gora. O kakvim izborima onda mi govorimo, o kakvoj stranci mi to govorimo koja zavisi od ultranacionalista koji podržavaju ratne zločince u Kremlju. U Srbiji je potreban drugi Majdan, druga revolucija. Ako se stranka ne može reformisati i ako ne izgubi izbore, jedini izbor je da urade ono što su Ukrajinci uradili kad su zbacili svoju koruptivnu vladu koja je bila povezana sa Moskvom - rekao je Bugajski.

Informer

Drugi Majdan" u Srbiji?! Nisu to samo tlapnje jednog bošnjačko-albanskog lobiste, već obrisi mračnog i opasnog scenarija za destabilizaciju regiona, na kojem već uveliko rade neke regionalne i zapadne strukture.

Informer

"I u tom kontekstu treba gledati i sinoćni Đukanovićev intervju za RTCG i njegov govor o hibridnom ratu protiv Crne Gore i da je SPC samo "produžena ruka velikosrpske i ruske agresije". Izgleda da su u poslednjim događajima mnogi prepoznali šansu za obračun sa Srbijom?!", dodao je Vukadinović.