20.03.2022.

11:45

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Vesti

VUČIĆ O LAŽNIM DOJAVAMA O BOMBAMA U AVIONIMA ZA MOSKVU: Juče smo izveli jedan trik! Naše službe se bave time, videćemo ko su ti stručnjaci koji se prave pametni!

 

- Radimo na tome. Juče smo izveli jedan trik za njih. Namerno smo kasnili pola sata. Pošto oni čekaju da avion poleti, pa da moramo da vraćamo avion. Onda smo kasnili pola sata i oni javlje dok je avion na zemlji. Maltretiramo ljude pola sata duže, ali ne moramo da vraćamo avion iz Subotice i tako dalje.

- Proveravamo to, naše službe se bave time, videćemo ko su stručnjaci koji se prave pametni.

On je primetio da mnogi ljuidi misle da imaju pravo u današnjem svetu da mogu da rade šta hoće protiv suverenih država ukoliko njihovo ponasanje nije dovoljno podaničko.

- Mnogi misle da imaju pravo u današnjem svetu da rade šta hoće protiv suverenih država ukoliko im se ne dopada, ili ukoliko nije dovoljno poslučničko ponašanje pojedinih država. E, te i takve koji misle da mogu da određuju svima kako će da se ponašaju i ša će da rade, i ovako mali kakvi smo, što bi rekao veliki Meša Selimović, i tako mali se usuđujemo da mislimo, tako mali se usuđujemo da budemo neko ko sme da misli i ko smeda određuje svoju sudbinu, i tako mali ćemo znati da odgovorimo tim velikima koji misle da imaju pravo da rade ša im je volja. 

Informer

On je ocenio da sve ovo samo govori kolika je nervoza i histerija svuda, ali je je poručio i da kada krene histerija teško ju je zaustaviti.

- Kada isključite iz kosmonautskog udruženja Jurija Gagarina, a iz škola Dostojevskog kogaćete onda još znati "pored Oldrina i Armstronga", ako isključite Jurija Gagarina, da li ćete i Lajku da iskljucite jer je ruski pas. Šta je ovo ljudi - upitao je Vučić.

Zato mi malo da se sklonimo, popručio je, da radimo svoj posao, da otvaramo pruge i autoputeve da gradimo škole, da naša zemlja ide napred, što je za nas najvažnije. Ostali neka isključuju, neka uključuju, neka rade šta hoće.