20.03.2022.

14:56

Foto: TANJUG/ GO SNS

Vesti

Ulaganje u decu i mlade, jer su oni budućnost naše Srbije! Brnabić, Mali i Zdravković obišli novoizgrađeno dečije igralište na Novom Beogradu!


Prilikom obilaska igrališta i u razgovoru sa građanima naveli su da su Srbija i Beograd postali mnogo prosperitetniji, saopštila je SNS.

U prilog tome, kako navode, govori i činjenica da je prosečna plata u Beogradu 806 evra, na Novom Beogradu 1059 evra, što znači da je prosečna plata na Novom Beogradu skočila čak 66,5 odsto u poslednje četiri godine.

Prema rečima Ane Brnabić suština bavljenja politikom je da svaki dan uradite nešto za svoju zemlju i za svoj narod.

Informer

Od najvećih stvari, kao što je brza pruga Beograd-Novi Sad, do onih manjih kao što je ovo dečije igralište, navela je Ana Brnabić.

Naša politika je politika ulaganja u decu i mlade, oni su budućnost našeg Beograda i budućnost naše Srbije, rekao je Siniša Mali.

"Borimo se za bolju i lepšu budućnost naše dece, borimo se za čistiji i zdraviji Beograd, borimo se zajedno za lepšu i bolju Srbiju, jer zajedno možemo sve", zaključio je Mali.

Informer

Marija Zdravković je kazala da je ponosna što je deo liste Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve, dodajući da bi volela bih da svi prepoznaju koliko je za Srbiju učinjeno i koliko će tek biti učinjeno za sve građane Beograda i Srbije.