21.03.2022.

16:03 >> 16:54

Foto: informer.rs

Vesti

VUČIĆ U OPOVU: Bezbroj puta je Srbija plaćala cehove - VREME JE DA BRINEMO O OVOM MALOM DEČAKU KOJI JE OVDE SUZU PUSTIO! (VIDEO)

16.42 - Vučić stigao u Opovo - počeo razgovor sa građanima

Predsednik se na početku obraćanja zahvalio građanima koji su ga dočekali, a zatim najavio nova ulaganja.

– U potpunosti ćemo da rekonstruišemo Osnovnu školu u Sakuli – najavio je Vučić.

– Moći ćete roditelje i decu da lečite na najbolji mogući način. Rekonstruisaćemo školu, imate puno dece. Sredićemo i školsku dvoranu, i sa tim ćemo odmah da krenemo – rekao je predsednik.

Informer

Predsednik se dotakao i dešavanja u Ukrajini, istakavši da Srbija samo želi da sačuva mir, iako je teško izbeći neke stvari, jer, kako je dodao, kada se veliki tuku, mali stradaju.

– Bezbroj puta je Srbija plaćala cehove, a vreme je da brinemo o sebi. Vreme je da brinemo o ovom malom dečaku koji je ovde suze pustio, da ima više radosti u budućnosti, a ne da mislimo na muke kakvim ćemo biti izloženi – rekao je Vučić.

Kako je naveo, sukobi provokacije i napadi su stalni, a Srbija mora da izbegne takve stvari, kako bi sačuvala stabilnost zemlje.

– Moramo da razmišljamo o budućnosti. Morate da razumete da je za nas “odgovornos” i “razumevanje” sveta reč. Nije vreme za buku, nije vreme da govorimo loše o našim političkim protivnicima – dodao je Vučić.

Informer

Nekome Srbija mora da bude važnija od političke sujete, partije i svega, mi samo odgovaramo delima, kaže Vučić.

– Hajde da pričamo… Nedaleko odavde je Pančevo, sećate li se ljudi, fabrike nije bilo, a sada smo doveli jedan od dva najveća industrijska centra u Srbiji. To smo uradili radom i trudom. Znate li koliko je energije, rada i truda potrebno da biste doveli nekoga ko će da zaposli toliko ljudi? – dodao je.

Informer

Vučić se ponovo dotakao histerije koju plasiraju politički protivnici, navodeći da je cilj SNS-a da budu mirni, ozbiljni, i da je budućnost u deci za koju će se boriti.

– Je l’ vi mislite da kada Kurti ili Milo govore loše o srpskoj crkvi, o meni, vama, mislite li da se plašim, da ne smem da im odgovorim? Ne, samo kažem sebi izbroj do deset, izboj do hiljadu. Bolje je da prećutimo, da nas ne uvlače u njihovo blato! Pre samo sedam godina, svi u regionu, od Sarajeva, Titrane, Skoplja, Podgorice, bili su kao mi, a danas smo po svemu, po svim parametrima ubedljivo prvi na Balkanu – dodao je Vučić.

Nekoliko hiljada građana već se okupilo u Opovu kako bi dočekali Vučića.

Informer

Nakon skupa u Opovu, predsednik SNS Vučić razgovaraće sa građanima Padinske Skele.