22.03.2022.

15:27

Foto: informer.rs

Vesti

Antić: Socijalisti se vraćaju na Novi Beograd

 

Ovom prilikom, Antić je istakao da su socijalisti potrebni na Novom Beogradu i da je vreme da Socijalistička partija Srbije bude opet jaka na Novom Beogradu, jer je neophoan brži razvoj Novog Beograda.

Informer

Svakog dana razgovaramo sa građanima na Novom Beogradu, i zato mi danas imamo jasnu sliku šta je Novobeograđanima najpotrebnije. U listu naših prioriteta stavljamo projekte koji su neophodni za brži razvoj najveće opštine u Beogradu, a to je svakako pre svega Dom zdravlja na Bežanijskoj kosi, ali i rekonstrukcija Doma zdravlja u bloku 44, ali i da nastavimo sa uređenjem međublokvskih zelenih površina, rekao je Antić.

Informer

Kao jedno od pitanja koje posebno zanima sve građane Novog Beograda, potpredsednik SPS istakao je uređenje Savskog keja.

Informer

Izgradnja dodatnih rekreativnih sadržaja, biciklističke staze, igrališta, ali i realizacija projekta Linijskog parka, to je ono što su zahtevi Novobeograđana danas. Mi smo spremni, imamo tim, imamo znanje, razumemo šta su potrebe ljudi koji ovde žive, i za to ćemo nastaviti da se borimo, naglasio je potpredsednik Socijalističke partije Srbije, Aleksandar Antić.