23.03.2022.

19:56

Foto: Informer

Vesti

PS I VULIN NIKADA NEĆE BITI DEO ANTIRUSKE HISTERIJE! Ko je, uopšte, Dario Hajrić?!

Pokret socijalista oglasio se saopštenjem u kojem naglašava da nikada neće biti deo antiruske histerije, kao i da nikada neće podržati izbacivanje ruske dece iz škola, kao ni ruskih pisaca iz gradiva. 

- Čim budemo saznali ko je izvesni Dario Hajrić i čime je zaslužio privilegiju da iznosi svoje stavove, pa makar i u đilasovskim medijima, odgovorićemo mu, a do tada, Pokret socijalista i naš predsednik Aleksandar Vulin uvek će biti protiv izbacivanja ruske dece iz škola, uvek će biti protiv izbacivanja ruskih pisaca i naučnika iz udžbenika, uvek će biti protiv izbacivanja ruskih sportista sa takmičenja, uvek će biti protiv zabrane ruskih medija i oduzimanja imovine Ruskoj Federaciji i ruskim državljanima. Koliko god nas vređali i napadali, Pokret socijalista i Aleksandar Vulin nikada neće biti deo antiruske histerije -  odgovorili su iz Pokretu socijalista sociologu Dariju Hajriću. 

Podsetimo, Hajrić je izneo uvrede na račun ministra unutrašnjih poslova i lidera Pokreta socijalista Aleksandra Vulina, zbog njegovog stava o neuvođenju sankcija Ruskoj Federaciji.