24.03.2022.

18:27

Foto: TANJUG/ INFOBIRO

Vesti

Nikola Nikodijević: Savski venac je motor razvoja Beograda!

Tom prilikom Nikodijević je rekao da je Savski venac slika razvoja današnjeg Beograda i Srbije, budući da su najveće investicije upravo došle na ovu opštinu.

- Danas je obala Savskog venca jedna od najlepših u čitavoj Evropi. Danas imate najlepšu promenadu na vašoj opštini, Savski trg, jedan od najlepših trgova i novi simbol Beograda. Ovde se nalazi najveći broj kranova i gradilišta, novih stambenih kompleksa, i upravo je zbog toga Savski venac motor razvoja Beograda - naglasio je Nikodijević.

Predsednik beogradskih socijalista poručio je da Beograd i pored velikog razvoja ne sme da izgubi humanost, i to je ono za šta se socijalisti naročito zalažu. U skladu sa tim Nikodijević je podsetio da je upravo ova opština i srce zdravstvenog sistema Srbije.

- Možete biti ponosni na svoju opštinu, na najsavremeniji Klinički centar u Srbiji, čiju smo rekonstrukciju nedavno završili. Takođe, tu je i najmodernija Klinika za kardiovaskularne bolesti Dedinje 2, a gradimo i Tiršovu 2, gde će naša deca imati najbolji tretman - rekao je Nikodijević.

On jen ocenio i da je zdravstveni sistem Srbije unapređen i to je jedan od najvećih rezultata.

- Socijalistička partija Srbije je neizostavni deo svih uspeha ove vlasti i nastavićemo snažno da se borimo za ispunjenje svih ciljeva u interesu naših građana - zaključio je Nikodijević.

Građanima se obratio i kandidat za gradonačelnika Beograda advokat Toma Fila, a prisustvovali su i funkcioneri SPS Nikola Šainović i Zoran Anđelković, saopšteno je iz SPS.