30.03.2022.

14:54

Foto: sns.org.rs

Vesti

BRNABIĆ I ŠAPIĆ U MIRIJEVU: Verujemo da će Srbija, uz Aleksandra Vučića, sačuvati mir i stabilnost!


Oni su okupljenim građanima poručili da je važno da se svi zajedno borimo za našu Srbiju.
 
Ana Brnabić navela je da je ona ponosna što je deo Srpske napredne stranke, u kojoj nema podele na građane prvog i drugog reda, već da su joj svi ljudi jednako važni i dodala da se zato jednako ulaže u razvoj svakog dela Srbije.

Informer

Ana Brnabić pozvala je okupljene građane da 3. aprila pokažemo šta je pristojna Srbija, šta je bila čista kampanja i da želimo da glasamo za rad, rezultate, plan, program i jasnu viziju.

- Verujem da će Srbija, uz Aleksandra Vučića, sačuvati mir i stabilnost i da će Srbija nastaviti još brže da napreduje - naglasila je Brnabić.
 
Ona je podsetila da je Srbija napredovala bez obzira na sve teškoće i izazove od poplava, preko migrantske krize, do korona virusa.

- Srbija je i tada gradila puteve, brze pruge, bolnice, kliničke centre, škole, vrtiće i uvek smo išli samo napred - zaključila je Brnabić.

 

Informer

Da biste imali jaku ekonomiju morate da imate stabilnu zemlju, a da biste imali stabilnu zemlju morate da imate mir, naveo je Aleksandar Šapić.

- Ja zaista verujem u našeg predsednika i naše državno rukovodstvo, da ćemo imati dovoljno mudrosti i znanja da iz cele ove situacije izađemo sa što manje štete - rekao je Šapić i dodao da samo tako možemo da imamo dalji ekonomski razvoj.