31.03.2022.

08:01

Foto: Printscreen TV Prva

Vesti

Gotovo 30 godina sam u ovom poslu, ovo je najčistija kampanja od strane vlasti ikada! Narod bira u nedelju, da li nastavljamo da se razvijamo ili se vraćamo u prošlost!

- Ja imam 50 godina i da kažem skoro 30 godina novinarskog posla. Ovo mi je ko zna koja kampanja koju radim po redu. Moram da vam kažem da čistiju kampanju od strane vlasti nikada nisam video do danas. Ja nisam video, ali ni čuo da je vođena prljava kampanja. Evo ni provladini mediji nisu vodili prljavu kampanju protiv opozicije - rekao je Vučićević.

Informer

Dragan J. Vučićević, Informer

On je dodao da je vlast u kampanji predstavila ono na čemu je rađeno 10 godina. 

- Ovo je kampanja u kojoj su se predstavljali rezultati. Pokazano je sve što je SNS uradila u prethodnih 10 godina. Pa onda da građani vide sve i da izaberu. Hoćemo li da nastavimo da idemo ka boljoj budućnosti, da Srbija napreduje i da se razvija, ili ćemo da se vratimo na staro - objasnio je glavni odgovorni urednik Informera.

Informer

Dragan J. Vučićević, Informer

- Mi ćemo kroz ovu krizu proći na najlakši mogući način, bar ja mislim da bi trebalo. Tako smo prošli i kroz koronu. Videli ste kako je bilo kada je krenula pandemija. Brojke, respiratori, zaraženi. Videli ste kako je sve to. A Srbija se bori. Evo pravimo fabriku za proizvodnju vakcine. Mi smo kroz korona krizu prošli kao "evropski šampioni u ekonomskom rastu" u vreme kada su svi beležili minuse i negativne ekonomske brojke mi smo beležili najolje rezultate. I o prosečnoj plati se glasa u nedelju. Danas imamo i brzi voz, pa to je neverovatno. Pozivam sve ljude da odu da se provozaju "sokolom".

Informer

Dragan J. Vučićević, gostovanje na TV Prva

- U Francusoj se prave posebne bušilice specijalne koje će stići u Srbiju, kako bi se gradio metro. Do 2028. godine imaćemo metro. Linijski park je odličan, ali je metro kapitalna investicija. Podićiće BDP. Cela Srbija će raditi na tome. Politika opozicije se svela na "Ua, AV". Svela se na mržnju i ništa drugo. A njiihova politika vam je sledeća - ja sam debeo, stanem pred ogledalo i onda razbijem ogledalo. Pošto je ogledalo krivo što sam debeo, e to vam je opoziciona politika. U nedelju će neki rezultati za opoziciju biti drastično lošiji. Zašto? Neće narod da glasa za politiku laži, mržnje, rušenja...