02.04.2022.

12:53

Foto:

Vesti

ZA NJIH ZAKON NE VAŽI! Mediji pod kontrolom političkog tajkuna nastavljaju sa brutalnim kršenjem izborne tišine!

Najpre su, N1 i Vuk Cvijić (NIN) baš u izbornoj tišini odlučili da govore o navodnom izvozu oružja u Ukrajinu pritom optužujući aktuelnog predsednika da laže, da je "pobrkao, da prikriva...", znajući da ne sme da im odgovori zbog zakona kog se N1 ne pridržava!

Zatim je, Jelena Obućina, najpoznatija po tome što ispija kafe sa tajkunima, priznala je da je namerno "tempirala" da njena knjiga, sa političkim sadržajem, izađe baš na početku izborne tišine

Informer

Jelena Obućina

Vrhunac predstavlja to što su osvedočene autošoviniste nahuškali da zovu ljude da glasaju "za pravu stranu" iako narod, srećom, dobro zna koja je strana za njih "prava" i za koga agituju.

Informer

Lažni humoristi, pajaci, moralisti i medijski zabavljači bahatog tajkuna, protivzakonito i brutalno se iživljavaju i smeju državi i narodu, protiv koga su uvek i na svakom mestu.

Podsmevaju se crkvi, herojima, zdravom razumu, priznaju nepostojeće genocide u naše ime, dok pune svoje džepove novcem otetim od građana Srbije u vreme dok je zemlja nekažnjeno opustošena.