03.04.2022.

07:37

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Vesti

NE SMIRIJU SE! Ustaše lude u svojoj kampanji protiv Srbije!

Hrvatski portal Index objavio tekst u čijem naslovu navode Kreću izbori u Srbiji, šta kažu ankete? dok u drugom delu naslova citiraju "Ni Milošević nije ovoliko okupirao zemlju".

Izjavom koju su stavili u naslov, a u kojoj predsedničkog kandidata Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića nazivaju okupatorom, a koju je izjavio je informatičar Nebojša Pantelić, jasno aludiraju na Vučića, što potvrđuje naslovna fotografija vesti na kojoj se nalazi upravo Vučić.

Ankete koje pokazuju da Srbija želi jakog lidera koji donosi mir i stabilnost nikako ne leži susedima koji su nedavno smenili vlast, pa bi tako i da smenjuju gde god im se prohte.

Ovo je jasan pokazatelj da hrvatski mediji lude u svojoj kampanji protiv Srbije i ne smiruju se, te čoveka koji je državu podigao na noge nazivaju okupatorom.

Informer

Kao najgoru stvar koju su uspeli da "iskopaju" o Vučiću jeste da se "52-godišnji Vučić svugdje prikazuje kao neumorni vođa, posvećen ulaganjima i otvaranju novih radnih mjesta. Vučić u predizbornoj kampanji sebe predstavlja kao najboljeg vođu u vremenima neizvjesnosti koja su uslijedila nakon ruske invazije na Ukrajinu. Ponosno ističe da je, kao predsjednik, nadgledao provođenje velikih infrastrukturnih projekata, između ostaloga izgradnju mreže autocesta i obnavljanje željezničke pruge".