03.04.2022.

23:47

Foto: Informer/Peđa Milosavljević

Vesti

Vučić odbrusio novinarki N1: Taj frižider je doprineo da neko osvoji 60 odsto glasova!

Žaklina Tatalović sa N1 postavila je pitanja Aleksandru Vučiću: "RIK je večeras otišao, povukao se, da li je Srbija večeras pokazala da nema instituciju? Na kampanji ste izlazili iz frižidera, ko vas je na to nagovorio s obzirom da neki ljudi u Srbiji sklapaju kraj sa kraja, da li vas je sramota što izlazite iz frižidera"

- Što se tiče prvog pitanja, to ste mi već postavljali. Niko drugi vam nije rekao da je rezultat sdrugačiji, RIK ima 96 sati vremena. Zašto se njima ne žuri? Zašto gospoda neće da radi do ponoći, ne znamo. Svaki put na svim izborima se to dešava. Ja učestvujem od 1993. i uvek je ovako bilo. Moraće da bude sve u skladu sa zakonom - rekao je Vučić.

- Što se tiče drugog pitanja, nagovorili su me, i bilo je pametno što sam prihvatio. I taj frižider je doprineo da neko osvoji 60 odsto glasova. 

- Pomenuli ste Vranje, tu sam, ukoliko se ne varam, osvojio ko 70 odsto glasova. U tom Vranju doveli smo autopput, uradili deo bolnice, gradimo gradski stadion, uradili stanove za bezbednjake,  celu Vranjsku banju obnavljamo, tamo sam dobio 85 odsto glasova.

Kako je Vučić dodao, on sam učestvuje na izborima, gde se uvek, na isti način komisija ponašala.

- Ne možete mi pokvariti raspoloženje vrečeras - rekao je Vučić obraćajući se novinarki N1.