04.04.2022.

11:41

Foto: nasagracanica.com

Vesti

GRADONAČELNICA GRAČANICE Ljiljana Šubarić: Narod je podržao politiku mira i stabilnosti, za razvoj i prosperitet Srbije!

 

Ona je rekla da je ponosna na svoju braću i sestre koji su se odazvali pozivu svoje države da, uprkos mnogim preprekama, odu u centralnu Srbiju i glasaju. 

- Građani su odgovorno glasali za politiku našeg predsednika, za razvoj i prosperitet Srbije i odbranu Kosova i Metohije. Takva politika ima apsolutnu podršku građana i to se još jednom pokazalo na ovim izborima. Lično sam zadovoljna ostvarenim rezultatima koji su, u ovim teškim okolnostima, zaista zadivljujući, kazala je ona.

Gradonačelnica Gračanice prof. dr Ljiljana Šubarić dodala je da će srpski narod na KIM i u budućnosti uživati podršku države Srbije i predsednika Aleksandra Vučića.

Zbog zabrane Prištine da se na teritoriji KIM održe srpski izbori, birači sa Kosmeta bili su primorani da putuju u nekoliko opština u centralnoj Srbiji kako bi tamo ostvarili svoja biračka prava. 

- Spremnost građana da pređu tolike kilometre pokazuje kakvu podršku uživa državna politika među našim narodom na ovim prostorima. Naš narod je svojim glasom podržao nove škole, puteve, fabrike, investicije, kazala je ona.

Prema poslednjih informacijama, birači sa Kosova i Metohije dali su apsolutnu podršku SNS i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.