28.04.2022.

08:40

Foto: Tanjug

Vesti

Pritisci na Srbiju su sve jači - traže da uvedemo sankcije Rusiji! Predsednik Vučić se sutra obraća građanima! Slede važni sastanci i razgovori!

Predsednik Vučić, iako je pod pritiscima, vodi odgovornu politiku, danas ima važne sastanke, a onda će, kako to i rade veliki državnici, o svemu obavestiti građane Srbije.

Sutra će u Predsedništvu od 18 časova biti jedno od najvažnijih obraćanja predsednika Republike Srbije.

Informer

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić će sutra govoriti o važnim sastancima koje je imao prethodinh dana, pričaće i o pritiscima koji su sve snažniji kako bi Srbija uvela sankcije Rusiji.

Vučić danas sa predstavnicima kompanije Stelantis

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se jutros sa rukovodstvom kompanije Stelantis, koje predvodi izvršni direktor Karlos Tavareš.

Sastanak, kojem prisustvuje i premijerka Ana Brnabić, počeo je oko 8.30 u zgradi Predsedništva na Andrićevom vencu.

Informer

Stelantis je multinacionalna korporacija za proizvodnju automobila formirana 2021. godine na osnovu spajanja italijansko-americkog konglomerata Fijat Krajsler Automobili (Fiat C hrisler Automobiles) i francuske PSA grupe.

Inače, već duže vreme u javnosti se pominje da bi Fijat u Srbiji mogao da pokrene proizvodnju novog modela automobila.

Koliko je predsednik Srbije ozbiljan državnik koji vodi politiku mira i stabilnosti i kome je Srbija na prvom mestu, govori i podatak da će se on obratiti građanima uoči odlaska u Nemačku.

A dovoljno je napomenuti da upravo nemački mediji pišu kako se očekuju najžešći pritisci na Srbiju, i onda se vidi koliko je ozbiljan i odgovoran državnik predsednik Srbije.