28.04.2022.

18:57

Foto:

Vesti

MI U SNS NAJVIŠE VOLIMO KAD SE NEKO PUTEM MEDIJA PREPORUČI ZA MINISTRA! Darko Glišić o izjavi Šormaza: Građani da ne brinu, nikada nismo i nećemo podleći pritiscima!

Glišić je ironično prokomentarisao da u SNS najviše vole kad se neko putem sredstava javnog informisanja preporucuje za mesto u Vladi.

- Posebno sve naše članove oduševi kada to urade preko televizija N1 i Nova S. Ne mogu da vam opišem želju članova Glavnog odbora stranke da se obrate onima koji gostuju kod ljudi koji su psovali majku našem predsedniku.
Ili pak onima koji sebe unapred imenuju za ministre u medijima koji 24 sata dnevno linčuju porodicu Aleksandra Vučića. Građani ne moraju da brinu, SNS do sada nije podlegla ni jednom pritisku, ni medijskom, ni pritisku spolja, niti bilo kog pojedinca i tako će biti i sada.
Sve odluke koje budu donete, biće u najboljem interesu građana Srbije -
rekao je Glišić.

Podsećamo, poslanik Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije Dragan Šormaz izjavio je da bi on trebalo da bude u izvršnoj vlasti i da se u Srbiji formira proevropska vlada.

– Mislim da je vreme da budem u izvršnoj vlasti. Mislim da je vreme za proevropsku vladu u Srbiji – rekao je Šormaz u jednoj emisiji.

Šormaz je prethodno na Tviteru napisao da vladu treba da čine samo oni koji su spremni da odmah uvedu sankcije Rusiji i nacionalizuju NIS, “izbace 90 odsto ambasade zbog špijunaže”, “zatvore ruski špijunski centar u Nišu” i potpišu izjavu da će raditi na što skorijem učlanjenju Srbije u EU i NATO.