29.04.2022.

09:06

Foto: printscreen

Vesti

NOVE STRAŠNE LAŽI ĐILASOVSKIH HEJTERA! Sad izmišljaju da je Vučić obećao sankcije Rusiji za 60 dana!?!

 

A ne zaboravite, da su prvo su govorili da će sankcije Rusiji “sasvim sigurno” uvesti odmah nakon izbora, 4. aprila. Onda su tvrdili da će to biti 24. aprila, a sada lažu i najstrašnije izmišljaju da je predsednik Aleksandar Vučić američkim senatorima obećao da će sankcije uvesti za 60 dana!?!

Proverili smo, na sastanku sa američkim senatorima, na koji se đilasovski lažovi i njihovi regionalni saučesnici pozivaju, uopšte nije bilo reči o bilo kakvom roku za bilo kakve sankcije. Govorilo se o nečemu drugom, o velikom i važnom ekonomskom projektu!?!

Znaju to pokvareni Đilasovskii lažovi, ali svesno i namerno lažu, jer njihov jedini cilj jeste izazivanje haosa u Srbiji.

Uostalom, u tekstu koji objavljen na portalu Nova citiraju senatora Krisa Marfija koji nigde ne govori o bilo kakvom roku za bilo kakve sankcije!?!

Da je sve ovo strašna laž, da na sastanku sa senatorima nije nilo reči o rokovima za sankcije potvrđeno nam je i u Ministarstvu spoljnih poslova - ministar Selaković je bio jedan od sagovornika sa delegacijom SAD!

Dakle, sve je jasno. Znaju oni da lažu i da sve što su, s tim u vezi, objavili nije istina, ali bio im je potreban naslov.

Naslov da Vučić vodi nekakvu tajnu politiku i da će uvesti sankcije Rusiji.

A ono što je prava istina je da Vučić to ne čini, evo već treći mesec od početka sukoba u Ukrajini - malo li je?

Kako Informer saznaje, predsednik Vučić na ove i sve druge laži đilasovskih hejtera javno odgovoriti sutra posle vežbe Prikaza borbenih sposobnosti Vojske Srbije "Štit 2022" u Batajnici.