16.05.2022.

08:47

Foto: printscreen

Vesti

OPET IM NEKO DRMA KAVEZ! Hrvatski mediji opsednuti Vučićem - SMETA AERODROM KOD TREBINJA, IAKO ĆE I ONI IMATI KORISTI OD NJEGA!

 

Portal je objavio vest u kojoj su istakli da su u toku pripremne radnje za izgradnju aerodroma kod Trebinja, u blizini Dubrovnika, čiji je investitor Republika Srbija.

Trebinje je vazdušnom linijom udaljeno od Dubrovnika tek dvadesetak kilometara i izgradnja ovog aerodroma imala bi, kako kaže direktor aerodroma za “Indeks”, koristi za sve.

Međutim, ništa od ovoga ne bi predstavljao problem, da Hrvati nisu po ko zna koji put pokazali koliko su opsednuti Srbijom i izgradnjom ovog aerodroma, napisavši već u naslovu teksta kako kraj Dubrovnika niče “Vučićev aerodrom”.

Ovim potezom još jednom su pokazali da im je predsednik Srbije kriv za sve. Gde god da predsednik pomaže razvoj srpskih opština, Hrvati to vide kao problem, kao da od toga neće imati koristi i drugi.

Izgleda da je razlog za ovakve napade iz komšiluka upravo taj što im je  predsednik Vučić oličenje jake i stabilne Srbije, a njima to očigledno ne odgovara, te pokušavaju sve kako bi slomili našu zemlju, no bezuspešno.