27.05.2022.

09:35

Foto: Printscreen TV Hepi

Vesti

BIĆE DA JE KLIČKO OD UDARACA U GLAVU POBRKAO LONČIĆE! Vučićević: Izgleda da hoće da prizna lažnu državu Kosovo - pa čekaj malo, majstore!

Glavni urednik "Informera" istakao je da je Kličko izgleda "pobrkao lončiće" od previše udaraca u glavu koje je zadobio kao profesionalni bokser.

- Zaista mislim da je to najbolji mogući zaključak. Biće da je Kličko od previše udaraca u glavu pobrkao lončiće, ozbiljno mu je to ludilo. Sreća za Ukrajinu je da je Kličko gradonačelnik Kijeva i predsednik neke tralala partije. Zamislite da je on neki ministar spoljnih poslova, pa to bi bio međunarodni skandal. On je rekao "mi se borimo protiv ruskog okupatora, kao što ste se vi borili protiv srpskog okupattve ora". Nigde veze nema to. Pa kako smo mi mogli da izvršimo agresiju na našu teriotoriju. Pa mi smo bili žragresije, nas su napadali potpuno bespravno i kršenjem mešunarodnog prava - objasnio je Vučićević.

Informer

Dragan J. Vučićević, Informer

Glavni urednik lista "Informer" istakao je da iz svega ovoga možda može da se zaključi da bi Kličko hteo da prizna lažnu državu Kosovo.

Informer

Dragan J. Vučićević gost Jutarnjeg programa na TV Hepi

- Kličko hoće da prizna lažnu državu Kosovo. Pa čekaj, majstore, ako priznaš lažnu državu Kosovo, koga onda može da sprečiš da prizna Luganjsk ili Donjeck? Da ne ulazimo u to ko je njima poklonio Krim, istok Ukrajine i tako. Dugačka priča. Kličkova izjava razobličava političku šizofreniju koja vlada u Ukrajini. U istom danu, kada Kličko to kaže, Zelenski i njegovi najbliži saradnici, prvi savetnici, kažu Zapadu, j*bite se. Uzrok za tu izjavu je bila objava u Njujork Tajmsu da se rat mora što pre završiti, da bi možda trebalo da se razgovara sa Putinom da mu se taj deo ustupi. Nekoliko dana posle toga imate Kisindžera koji izađe sa sličnim stavom, "treba završiti rat u Ukrajini, ako je moguće pre zimske sezone u Evropi, jer će biti pogubno, ako se nastavi" - objasnio je Vučićević.