28.05.2022.

10:06

Foto: Printscreen TV Pink

Vesti

Ljudi, povucite ručnu i umijte se hladnom vodom! Nije reč o širenju panike, Hrvati nam otvoreno prete ratom!

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Informer" govorio je o tome kako hrvatski mediji najvaljuju rat protiv Srbije, a da pojedinci na našim društvenim mrežama optužuju za širenje panike, iako su činjenice tačne.

Informer

Dragan J. Vučićević gost Jutarnjeg programa na TV Pink

- Čitam sinoć po drušvenim mrežama kako korisnici pišu opet Vučićević i Informer šire histeriju i tako. Aman ljudi, umijte se hladnom vodom, povucite ručnu. To rade Hrvati. Srpsko tužilaštvo je podiglo optužnice protiv 4 pilota iz Hrvatske koji su 1995. godine raketama ubili 13 ljudi, od toga šestoro dece. VIdeli su da gađaju nedužan narod i opet su namerno gađali, sve je jasno kao dan - objasnio je Vučićević.

Informer

Dragan J. Vučićević, Informer gost Jovane Jeremić u Novom jutru

Kako ističe, Hrvati umesto da pokrenu istragu zbog toga, oni prete ratom.

- Umesto da Hrvati na osnovu toga kažu sprovešćemo istragu, uradićemo se, ne, oni tvrde da je to kampanja protiv njih. Imate naslovne strane juče u hrvatskim novinama gde kažu "Milanović se sprema za rat protiv Srbije". Zašto, zato što mi tražimo pravdu za našu decu? Ako je cena ulaska u EU to da se mi odričemo naših žrtava i da sarađujemo sa ubicama naše dece, ne treba nam ta EU.

Informer

Dragan J. Vučićević, Informer

Hrvati čak prete da će podići optužnicu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Hrtvati nam otovreno prete, a da li ste videli da je neko od đilasovskih medija to preneo? Prete čak da će podignuti prijavu protiv Vučića zato što je on održao neki govor u Glini, pa nije nikoga ubio. Sram vas bilo. Čak i Nataša Kandić kritikuje takvu politiku Hrvatske - zaklučuje Vučićević.