02.06.2022.

17:40

Foto: printscreen

Vesti

VUČIĆ OBJASNIO POLEMIKU IZMEĐU VLADIMIRA ĐUKANOVIĆA I ZORANE MIHAJLOVIĆ!

Predsednik Vučić rekao je da je SNS demokratska stranka i da njeni članovi imaju pravo na različita viđenja, ali da posle toga treba da se nose sa činjenicom da većina odlučuje o raznim važnim stvarima i da treba da poštuju odluku većine.

Vučić je tako odgovorio na pitanje TV Pink u Bratislavi povodom polemike između ministarke Zorane Mihajlović i Vladimira Ðukanovića nakon što je Mihajlovićeva dala intervju mediju koji je u vlasništvu Dragana Ðilasa, a koji stalno optužuje i kritikuje Vučića.

- Nije pitanje da li mene neko kritikuje ili optužuje. Pitanje je sasvim drugo. Ja sam taj koji ne dajem izjave za te medije, jer sam jedanput rekao, a moguće je da nekada promenim mišljenje, da bih time gazio sopstvenu decu koja su bila meta njihovih laži i neistina i brutalne kampanje protiv moje porodice - rekao je Vučić.

On je dodao da je neko odlučio da bude popularan i da ide u te medije, a neko drugi misli da je to greška, ali da je sve to u redu.

Vučić je rekao i da ga Mihajlović nije ništa pitala o tom intervjuu i istakao da je SNS demokratska stranka i da ljudi imaju pravo na svoje viđenje.

Na pitanje povodom gostovanja Dragana Šormaza i Bratislava Jugovića na N1 i da li ih tamo šalje stranka, Vučić je rekao da tamo idu samostalno i da predstavljaju sebe.