05.06.2022.

16:44

Foto: Tanjug/AP

Vesti

VUČIĆ JE NA OVO JEDINI NA VREME UPOZORIO! Sve neizvesnija poseta Lavrova Beogradu - predsednik Srbije sutra sa Harčenkom!

Kako se nezvanično saznaje, dolazak visokog gosta iz Moskve je pod velikim znakom pitanja, jer su prelet njegovom avionu zabranile Crna Gora, Severna Makedonija i Bugarska.

- Da li stvarno mislite da sam toliko glup ili nepismen, pa me potcenjuete... Znači da postoji nešto što ja znam, a vi ne znate. Zato vam kažem, strpite se, dan, dva, moguće da sve bude u redu, a moguće da ne bude. Sve je zakazano, kada je sa Selakovićem, gde sam ja na večeri, gde je poseta groblju... To je sve u redu, ali ima nekih drugih problema - upozorio je predsednik Vučić u petak dok je odgovarao na pitanja novinara.

Time su se u praksi potvrdile reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je je javno saopštio da se komplikuju stvari u vezi sa planiranim dolaskom ministra spoljnih poslova Ruske Federacije.

Upravo zbog novonastale situacije, šef države će se sutra u 10 časova u zgradi Predsedništva sastati sa ruskim ambasadorom Aleksandrom Bocan-Harčenkom.