13.06.2022.

13:37

Foto: Beta

Vesti

Srpska lista: Jeremić iznosi laži po diktatu Prištine!


"Jeremić nakon crvenog tepiha koji su mu prostrli u Prištini, jer se svojski trudio da legalizuje nezavisnost Kosova, nastavlja da igra ulogu poslušnika albanskih lidera i po njihovom diktatu iznosi laži protiv Srpske liste u nadi da će dobiti koji evro za svoju kampanju protiv Srbije", navodi se u saopštenju Liste.

Srpska lista kaže da Srbi dobro znaju ko je Vuk Jeremić, i "kako je molio da se priznaje kosovska nezavisnost, ali sa malim odlaganjem ''dok prođu izbori".

"Kao što znaju koliko je vredno naše jedinstvo i sloga koju bi on da sruši i srpski narod ostavi na vetrometini, i na milost i nemilost Prištini", navodi Srpska lista.

Kako je saopštila, "ipak se postavlja pitanje kako to da je Jeremić “ ''patriota'' kome u Prištini zahvaljuju na doprinosu legalizaciji nezavisnosti Kosova, i uvek dozvoljavaju dolazak, a da prvake Srpske liste Priština progoni lažnim optužbama i preti hapšenjima?".

Srpska lista savetuje Jeremiću da "još jednom pogleda rezultate na izborima i shvati da ga Srbi sa Kosova i Metohije odbijaju sa gnušanjem".